Направо към съдържанието

Шаблон:П-блок1

От Уикикниги

Употреба **Шаблон:Blockkill(dead)delete:: :(dev)johnecurren@gmail.comkilldevelopersplatformonallserversdelete:: :(dev)delete johnecurren@gmail.com:: :(dev)all servers()delete:: :(dev);***

[редактиране]

Незадължителните параметри период и срок са синоними.

Както всички предупредителни шаблони, този също трябва да бъде използван винаги със „замест:“, както е показано по-долу:

показва следното:

Часовник
Часовник
Временно бяхте блокиран(а) да редактирате в съответствие с политиката за блокиране в българските проекти на Фондация Уикимедия заради злоупотреба с привилегията да редактирате. След като срокът на блокирането изтече, отново сте добре дошли да допринасяте с конструктивни редакции.

показва следното:

Часовник
Часовник
Временно бяхте блокиран(а) да редактирате в съответствие с политиката за блокиране в българските проекти на Фондация Уикимедия заради щракане с пръсти. След като срокът на блокирането изтече, отново сте добре дошли да допринасяте с конструктивни редакции.

или показва следното:

Часовник
Часовник
Бяхте блокиран(а) да редактирате за период от много дълго време в съответствие с политиката за блокиране в българските проекти на Фондация Уикимедия заради злоупотреба с привилегията да редактирате. След като срокът на блокирането изтече, отново сте добре дошли да допринасяте с конструктивни редакции.

или показва следното: показва следното:

Часовник
Часовник
Бяхте блокиран(а) да редактирате за период от много дълго време в съответствие с политиката за блокиране в българските проекти на Фондация Уикимедия заради щракане с пръсти. След като срокът на блокирането изтече, отново сте добре дошли да допринасяте с конструктивни редакции.